Video niet weg te denken bij content marketing

20-06-2016

Het succes van online video gaat door. Lift met ons mee op dit succes!

Video heeft natuurlijk veel voordelen. Allereerst wekken video's interesse en zorgen ze voor zichtbaarheid van uw merk. Ze trekken snel de aandacht en informatie wordt gemakkelijk door de kijker opgenomen. Daarnaast is het bereik van video's ongeëvenaard - kijk bijvoorbeeld maar naar YouTube en Facebook. Video's zijn gemakkelijk te delen en op te reageren, en indien u de aandacht van uw kijkers trekt, zullen zij meer tijd spenderen op uw website en mogelijk uw video delen. Dit is marketing van onschatbare waarde!

Volgens Cisco zullen video's rond 2017 69% uitmaken van al het internetverkeer van consumenten. Dit, gecombineerd met alle voordelen van video, maakt dat video overduidelijk de toekomst van content marketing is. 

Video's kunnen worden gerealiseerd door alle organisaties - zowel groot als klein. Onthoud echter wel; om het volledige potentieel van de video's te benutten, is het een must de video te promoten via verschillende kanalen. JS Nederland helpt u uw eigen unieke video te creëren zodat u écht kunt opvallen. Gebruik video op uw website, op sociale media en in uw e-mails.