JS neemt deel aan de grootste IT-conferentie in San Francisco

05-04-2016

Omdat ergens goed in zijn niet genoeg is! Je moet weten waar goed in te zijn

Build is een jaarlijkse Microsoft conferentie die zich specifiek richt op IT-ontwikkelaars. Wat Build speciaal maakt, is de focus op het ontdekken en selecteren van opkomende technologieën in plaats van op het verbeteren van vaardigheden in bestaande technologieën.

"Een ander uniek aspect aan deze conferentie is dat de architecten en ontwikkelaars die de tools die wij als JS IT-ontwikkelaars iedere dag gebruiken, gemaakt hebben, ook de conferentie bijwonen - als sprekers en als experts waarmee we kunnen netwerken. Om in staat te zijn onze architectuur te laten zien aan experts en hun advies te krijgen over onze specifieke situatie is enorm waardevol en zorgt ervoor dat we het maximale uit onszelf halen,"- vertelt Tau Sick, IT Development Manager.

En Tau Sick vervolgt: "Deel uitmaken van Build 2016 zorgt ervoor dat we bij nieuwe technologie altijd een stap voor zijn. Daarom kunnen we onze collega's de beste features in ons interne IT-systeem bieden en kunnen wij onze klanten wereldwijd verzekeren van oplossingen met state-of-the-art technologie."